Coaching

Welkom bij mijn coaching praktijk!

In het leven komt iedereen wel eens op een punt waarop wat extra ondersteuning meer dan welkom is. Familie, vrienden en collega’s zijn vaak waardevolle bronnen van steun, maar soms heb je behoefte aan diepgaandere inzichten, veiligheid en een frisse kijk om verder te komen. Vooral in de huidige overgangsfase waarin onze samenleving zich bevindt, kunnen jouw vragen en uitdagingen complexer en urgenter aanvoelen.

Bevind jij je op zo’n moment in je leven waarbij je bijvoorbeeld onderzoekt wat de volgende stap voor jou is, gebaseerd op wat écht waardevol voor je is? Of ben je op zoek naar jouw innerlijke kompas? Ervaar je bepaalde patronen of gedragingen als belemmerend? Misschien worstel je met de omgang met een collega waarmee het niet lekker loopt, of draag je de last van klimaatproblemen op je schouders.

Ik sta klaar om je perspectief te bieden. Met enthousiasme daag ik je uit om jezelf verder te verkennen, om risico’s te nemen in het onderzoek naar jezelf. Waarbij we je wijsheid vanuit je hoofd, hart, buik en handen ontsluiten. Ik ben er om je te begeleiden en te ondersteunen bij het verkennen van je eigen verlangens, bij het vinden of versterken van je innerlijke kompas en het bewandelen van jouw eigen weg. Door mijn kennis en ervaring, gecombineerd met de veilige omgeving en de afstand die ik kan bieden, zorg ik ervoor dat je een verfrissend perspectief ervaart. Dat opent de deur naar nieuwe mogelijkheden!